Sony Ericssons supre mobilslipp

Sony Ericsson W800

Sony Ericson W800Sony Ericsson lanserer ikke nye mobiltelefoner hver dag, noe som fører til en relativt stor interesse når de først slår på stortromma. Derfor var det også et forventningsfylt pressekorps som benket seg ned i Oslo tidligere i dag – og Sony Ericsson skuffet ikke.

Walkman-mobil

Det populære mobilselskapet viste blant annet frem en ny «Walkman»-telefon. Her er fokuset ikke overraskende lagt på musikk. W800, som mobilen heter, kommer blant annet med et minnekort (Memory Stick DUO) på en halv gigabyte.

Dersom man bare spiller musikk kan man gjøre dette i hele 30 timer på én oppladning. Formatene er MP3 og AAC. Igjen ser vi at en stor mobilprodusent velger å støtte Apple og deres iTunes-format.

Annonse

W800 kan i tillegg både ta bilder med en oppløsning på to megapiksler, som skal være i overraskende god kvalitet. Denne mobilen skal dukke opp i butikkene på sensommeren.

«Gamle nyheter»

Sony Ericsson viste også frem den mye omtalte Clara-modellen. K750, som den heter, har et kamera med en oppløsning på to megapiksler, noe som nærmere seg brukbart digitalkameranivå. Skjermen har 262 000 farger.

I tillegg har du muligheten til å bruke den med Sony Ericsons eksterne, kraftige MX-60 blits. Med inngang for Memory Stick Duo-kort kan du lagre mange nok bilder til at påskeferien burde være reddet for ettertiden.

Sony Ericsson håper at de vil klare å ha telefonen ute før sommerferien.

Her ser du nyhetene fra vårlanseringen til Sony Ericsson i 2005

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Billige mobiler

I tillegg til de to toppmodellene kommer Sony Ericsson også med et par rimelige mobiltelefoner. K300, er en oppdatering av dagens populære T630. Som forgjengeren dreier det seg om en kameramobil for massemarkedet med vekt på kamerafunksjonene.

J300 er laget spesielt for de unge, og muligens den kvinnelige delen av segmentet. Her snakker vi gilde farger, slank design, 3D-spill, videosnutter, ringetoner med mer til bunnpris. Både K300 og J300 forventes å være i butikkene på forsommeren.

Sony Ericsson hadde lite å si om hva prisene kom til å ligge på blant noen av telefonene, men det er naturlig å forvente at de to beste kan koste rundt 4 000 – 5000 kroner, mens de rimeligste ligger ett eller annet sted rundt tusenlappen.

Mye ekstrautstyr

Samtidig med disse mobilene kom selskapet med en god del ekstrautstyr, sånn som den tidligere nevnte blitzen MX-60. I tillegg slapp de et Bluetooth-basert mediesenter til stua.

Mediesenteret gjør det mulig å høre på musikken og se bildene fra mobiltelefonen på TV-en og stereoanlegget i stua. Sony Ericsson ser for seg mediesenteret MV-200 som en underholdningssentral for mobiltelefoner.

Flere opplysninger finner du hos Sony Ericsson .

Annonse
Annonse