Fete mobiler fra Panasonic

Panasonic VS7

Panasonic VS7Panasonic skal ifølge selskapet selv ha fokusert på det kundene vil ha med sine nye mobiltelefoner. Derfor har de utstyrt telefonene med gode tekniske spesifikasjoner, som høy kamerakvalitet, Java-baserte 3D-spill og meget gode skjermer.

– Kombinert med telefonenes slanke og smidige design får brukerne tilgang til et meget slagkraftig alternativ på markedet, sier Daniel Flodqvist, nordisk produktsjef og key account i Panasonic.

VS7 er Panasonics alternativ med to megapiksel kamera. I tillegg kommer VS3 og SA6 med 1,3 megapiksler og LCD-skjerm som kan vise 16,7 millioner farger. SC3 og A210 er utstyrt med en ny type lysindikering på meldinger. Både VS- og SA-serien skal inneholde den nyeste Java-teknologien.

Annonse

VS-serien

VS7 er utstyrt med en 2,5-tommers skjerm som kan gjengi opp til 16 millioner farger. Med et trykk skal telefonen åpne seg slik at man kan benytte kameraet på to megapiksler, som også kan ta 15 bilder etter hverandre. VS7 skal være tilgjengelig fra september til rundt 3 600 kroner.

VS3 har en skjerm på 2,2-tommers som også kan vise opp til 16 millioner farger. Den er også utstyrt med lyssignal ved innkomne meldinger, som blinker i ulike farger og med et mønster som viser hvor glad eller trist meldingen er. Denne mobilen vil være tilgjengelig fra august til rundt 2 800 kroner.

Sporty og små

SA-serien skal være myntet på friluftsentusiaster og skal derfor ha et både sportslig og aktivt design. SA6 har også et 1,3-megapikselkamera, og en 2,2-tommers skjerm. Den skal i tillegg ha veldig bra batteritider. Denne mobilen skal komme i butikken fra september til rundt 3 100 kroner.

SC-serien omfatter SC3, som har et minimalistisk design og en fargeskjerm som kan vise 65 536 farger. Den har også VGA-kamera. A210 er veldig lett, med en vekt på kun 68 gram. Disse telefonene vil være tilgjengelig henholdsvis i juni og i mai. Prisen vil ligge på rundt 1500 kroner for SC3 og rundt 1 200 kroner for A210.

Annonse
Annonse