Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Hilton-hackeren slår til igjen?

En pornovideo av sangeren Fred Durst og en ukjent kvinne kan ha blitt lagt ut på nettet av samme person som spredte innholdet i Paris Hiltons mobiltelefon for alle vinder.

Limpsite.com
Videoklippet, angivelig stjålet fra PCen til Fred Durst, ble først forsøkt solgt via David Hans Schmidt, som lever av å formidle og forhandle kjendis-nakenbilder. Schmidt sier at personene som kontaktet ham med videoen hevdet å være de samme som hacket mobiltelefonen til Paris Hilton forrige uke.

Schmidt sier han i en lengre periode har prøvd å få til en avtale mellom hackerne og manageren til sangeren Fred Durst i den populære rock-gruppa Limp Bizkit. Nå som videoen i stedet ble lagt ut på nettet, sier Schmidt at han akter å gå til politiet med detaljert informasjon om hackerne.

Ikke Sidekick

T-Mobile avviser spekulasjoner om at Durst-videoen stammer fra en T-Mobile Sidekick 2, samme mobiltelefon som Paris Hiltons private bilder og Hollywood-kontaktliste ble stjålet fra. Durst skal nemlig ikke være kunde hos det amerikanske mobilselskapet, og Sidekicken har heller ingen mulighet for å gjøre videoopptak.

Videon som avbilder de seksuelle eskapadene er nå i fritt omløp på nettet. Den opprinnelig posten der klippet ble lagt ut er signert «T-Mobile Terrorist», og inneholder teksten «David Hans Schmidt…Nice try, but instead of you making money off this we’ll give out for free. :)»

Kilde:
CNet News
Gizmodo

Stikkord: Mobil