Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Spreke billigmobiler fra Siemens

Siemens har tydeligvis ikke gitt opp produksjonen av mobiltelefoner helt. Nå har de flere modeller i A-serien, en gruppe billige og spreke mobiltelefoner.

Siemens A-series
Siemens lanserte i går tre nye mobiltelefoner i sin rimelige A-serie. Det tyske selskapet skal ha satset på et samlende design i forhold til tastatur og navigasjonsknapp. I tillegg skal det nå være færre klikk enn noensinne for å finne frem til aktuelle funksjoner.

Flott skjerm

Toppmodellen i den nye A-serien, AC75, skal være beregnet på brukere som vil ha en enkel telefon, men som allikevel har nok funksjoner til å organisere hverdagen. Den har en skjerm på 128 x 128 punkter, som kan vise over 65 000 farger.

Den har også kalender, fødselsdagsalarm og adressebok, infrarød overføring, WAP og GPRS. Adresseboka kan synkroniseres med Outlook/Lotus notes på PC. Telefonen vil være tilgjengelig fra juni til en pris som skal ligge godt under tusenlappen.

Færre klikk

A75 skal være intuitiv å bruke og har et redusert antall klikk for eksempel for å bruke vekkerklokka. Skjermen har 4 096 fager og en oppløsning på 101 x 80 punkter. Denne modellen skal være i handelen i samme periode som storebroren til en pris som også vil ligge et stykke under 1 000 kroner.

I tillegg lanserte selskapet mobiltelefonen A70, som vel er den minst avanserte i serien. Lite detaljer er kjent om denne, bortsett fra at den er spesiallaget for de som trenger en mobil bare for å ringe og tekste. Derfor ser det ikke ut til at den har verken MMS-støtte eller fargeskjerm.

Kilde: Siemens

Stikkord: Mobil