Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Her er Paris Hiltons mobil

Når Paris Hilton skal på byen, drar hun på en diger mobil som får Nokia 7710 til å fortone seg som en Siemens CL50…

T-Mobile Sidekick
T-Mobiles Sidekick 2 har mye av det en mobil dingsefriker kan ønske seg: Full POP-e-post med 6 MB lagring, støtte for Messenger (AOL innebygd) og nettleser for standard HTML-sider. I tillegg har telefonen kamera med blits og støtte for GSM-nett i alle deler av verden.

Ikke musikk

Det er Danger som produserer mobiltelefonen. Det er imidlertid på det rene at den bare selges subsidiert til T-Mobiles kunder.

Paris Hilton
Paris Hilton (Foto: Fox)

Derimot er det verken radio eller MP3-spiller om bord. Kameraet kan heller ikke ta opp video, og ingen minnekort-sprekk er å se.

Upraktisk på byen

Som allerede legendarisk utelivsløvinne burde Hilton kanskje skaffe seg en mindre, mer sexy modell som kan bæres nær kroppen. For når en slik mastodont som Sidekick ligger og slenger på nattkubb-bordet, kan innholdet lett stjeles av uvedkommende…

Denne uka har Paris Hilton vært på alles lepper på grunn av at telefonnumrene til halve Hollywood kom på nettet, visstnok på grunn av et innbrudd på hennes telefon.

T-Mobiles fæle uke

Seinere viste det seg at det er enkelt å høre på hennes private beskjeder via T-Mobiles mobilsvar.

Når europeere med sine sylslanke Sony Ericson, Nokia og Siemens-mobiler nå sitter å ler av den digre, funksjonsfattige telefonen hennes, kan T-Mobile neppe sies å ha hatt noen god uke…

Stikkord: Mobil