Hopp til navigasjon Hopp til innhold

iPod blir billigere og bedre

I går, onsdag, kunne Apple presentere flere nyheter angående i populære iPod-familien. Noen modeller får bedre lagringskapasitet og noen blir billigere.

iPod Mini
Apple oppgraderte i går, onsdag, kapasiteten på sin iPod Mini til seks gigabyte. De har også lansert en tynnere versjon av iPod Photo, med 30 gigabyte lagringskapasitet. Samtidig annonserte de at prisen på flere av modellene senkes.

Billigere priser

iPod Mini kommer nå i to utgaver: en med fire gigabyte harddisk til 1 890 kroner og en med seks gigabyte harddisk til 2 290 kroner. Batterilevetiden skal også ha blitt forbedret og ligger nå på 18 timer.

iPod Photo har også blitt satt ned i pris. Den originale 60 gigabyte-modellen vil nå koste 4 190 kroner, mens den nye 30 gigabyte-modellen ligger på 3 290 kroner. Man skal også kunne importere bilder direkte fra kamera med den valgfrie iPod Camera Connector.

Overraskende?

At Apple lanserte nyheter om sine iPod-produkter i går kom ikke som noen overraskelse. Derimot var det kanskje overraskende for noen at de lanserer en tynn modell av iPod Photo, som tidligere har fått en del pepper for å være for tykk.

Mange hadde også trodd at lagringskapasiteten til iPod mini ville øke til fem i stedet for seks gigabyte, på grunn av at den mest aktuelle harddisken så ut til å være Seagates fem gigabyte modell på én tomme. Men få klager over at det ble mer lagringskapasitet enn forventet.

Kilde: Apple

Stikkord: lydogbilde, mac, mp3