Hopp til navigasjon Hopp til innhold
iPod Mini toppsakbilde

Apple lanserer ny iPod

Apple hviler tydeligvis ikke på laurbærene. Nå skal selskapet lansere iPod mini med fargeskjerm og større harddisk, samt en iPod med Bluetooth.

iPod mini
Apple ble i januar forbigått av Creative som introduserte fargeskjerm på sine Zen Micro-spillere. Det kan de jo selvsagt ikke ha noe av, og i løpet av de neste par ukene vil de derfor lansere fargeskjerm på sine egne iPod mini-spillere.

Samme design

Høyst troverdige kilder skal ha bekreftet at den neste iPod mini-modellen vil få en lyssterk TFT-fargeskjerm, uten at det vil bety store endringer i designet på spilleren. Skjermen, som er på samme størrelse med dagens iPod mini-skjerm, har en oppløsning på 176 x 132 punkter.

Den neste iPod mini-spilleren som dukker opp skal også få større harddisk. Flere kilder har hevdet at kapasiteten blir på seks gigabyte, men siden Seagate i dag kun har en modell på en tomme med fem gigabyte er det sannsynlig at dette blir den endelige lagringskapasiteten.

Prisen på den nye iPod mini-modellen skal ligge på samme nivå som i dag.

Med bluetooth og farger

Kanskje enda mer spennende er det at en produktansvarlig for Motorola i Frankrike skal ha kommet i skade for å røpe at Apple planlegger å slippe en iPod med innebygd Bluetooth.

Flere rykter går også ut på at de store iPod-modellene skal bli mer fargerike. Til nå har de i det store og hele vært helt hvite (bortsett fra den sorte og røde U2-modellen). I løpet av kort tid skal det lanseres iPod-spillere med det samme fargespekteret som iPod mini har.

Kilde: ThinkSecret
Kilde: Engagdet

Stikkord: mac, Maskinvare, mp3