iPod Mini toppsakbilde

Annonse


Apple lanserer ny iPod

iPod miniApple ble i januar forbigått av Creative som introduserte fargeskjerm på sine Zen Micro-spillere. Det kan de jo selvsagt ikke ha noe av, og i løpet av de neste par ukene vil de derfor lansere fargeskjerm på sine egne iPod mini-spillere.

Samme design

Høyst troverdige kilder skal ha bekreftet at den neste iPod mini-modellen vil få en lyssterk TFT-fargeskjerm, uten at det vil bety store endringer i designet på spilleren. Skjermen, som er på samme størrelse med dagens iPod mini-skjerm, har en oppløsning på 176 x 132 punkter.

Den neste iPod mini-spilleren som dukker opp skal også få større harddisk. Flere kilder har hevdet at kapasiteten blir på seks gigabyte, men siden Seagate i dag kun har en modell på en tomme med fem gigabyte er det sannsynlig at dette blir den endelige lagringskapasiteten.

Prisen på den nye iPod mini-modellen skal ligge på samme nivå som i dag.

Annonse


Med bluetooth og farger

Kanskje enda mer spennende er det at en produktansvarlig for Motorola i Frankrike skal ha kommet i skade for å røpe at Apple planlegger å slippe en iPod med innebygd Bluetooth.

Flere rykter går også ut på at de store iPod-modellene skal bli mer fargerike. Til nå har de i det store og hele vært helt hvite (bortsett fra den sorte og røde U2-modellen). I løpet av kort tid skal det lanseres iPod-spillere med det samme fargespekteret som iPod mini har.

Kilde: ThinkSecret
Kilde: Engagdet

Annonse