Hopp til navigasjon Hopp til innhold

PSP-filmer til 126 kroner

PSP skal ikke bare brukes til å spille med. Flere filmer skal nemlig slippes til konsollen. Nå har vi også fått vite hvor mye filmene kommer til å koste.

Foto: Per Ervland
Sony har nettopp sluppet en del informasjon om filmene man kan få kjøpt til den håndholdte spillkonsollen PSP. Selskapet har tydeligvis stor tro på at folk vil se film på PSP via de 60 mm store UMD-diskene med 1,8 gigabyte lagringskapasitet.

Tilgjengelig ved lansering

Prisen på filmene ligger nå på mellom 19,99 dollar (126 kroner) og 28,95 dollar (182 kroner). Det er imidlertid ikke annonsert noen pris på Spider-Man 2, som tross alt bundles sammen med den første millionen PSP-enheter som selges i USA.

Samtidig med prisinformasjonen kunne Sony fortelle at de også vil slippe den kritikerroste The House of Flying Daggers. Den vil i likhet med de andre filmene være tilgjengelig i USA samtidig med lanseringen av spilleren, som skjer den 24. mars.

Filmene som hittil er annonsert er XXX, Hellboy, Resident Evil: Apocalypse, Once Upon a Time in Mexico, Spider-Man 2, The House of Flying Daggers og Final Fantasy VII: Advent Children.

Hvilke filmer og priser som vil være gjeldende ved Europa-lanseringen er ikke kjent.

Kilde: Gamespot

Stikkord: handheld, lydogbilde, playstation, spilltester