Hopp til navigasjon Hopp til innhold

IE7 kun til Service Pack 2

Vi kunne tidligere i dag fortelle at Microsoft nå kommer til å lansere Internet Explorer 7 til sommeren. Men bare til Windows XP med Service Pack 2.

windows XP service pack 2
I løpet av juli eller august vil neste versjon av Internet Explorer dukke opp. Versjon syv kommer som en overraskelse på de fleste, siden Microsoft ikke planla å slippe noen ny nettleser før Windows Longhorn kom ut. Men det er ikke gode nyheter for alle Windows-brukere.

Ikke for 2000

Nå viser det seg nemlig at ikke alle får ta i bruk den nye nettleseren fra Microsoft. Internet Explorer 7 skal bare kunne tas i bruk på Windows XP med Service Pack 2 installert. Selv om de fremdeles holder døren åpen for andre Windows-utgaver.

– Windows XP Server Pack 2 er det vi tenker på for øyeblikket. Det er det vi føler oss komfortable med. Vi har allikevel ikke utelukket muligheten for å tilby nettleseren til andre plattformer, sa direktør Gytis Barzdukas i Microsoft.

At det bare vil være tilgjengelig for Service Pack 2 er dårlige nyheter for IT-sjefene rundt omkring, siden de fleste bedrifter fremdeles kjører Windows 2000.

Kilde: eWeek