Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Motorola A1010

Mobilrush fra Motorola

Motorola ville ikke bli forbigått av verken Nokia eller Sony Ericsson. Derfor lanserte selskapet like godt seks nye mobiltelefoner i går, mandag.

Motorola A1010
Mobilmessen 3GSM World Congress i Cannes denne uken har virkelig kunnet by på en rekke spennende og morsomme nyheter. Både Sony Ericsson og Nokia fikk i går mye oppmerksomhet om sine mobiltelefoner. Det bør Motorola også få. Selskapet viste nemlig frem hele seks nye mobiltelefoner.

Tre megapiksler

For tredje generasjons mobilnettverk kom faktisk selskapet med hele tre nye mobiltelefoner. Motorola E1120 er kanskje den mest spennende, med tre megapiksel kamera, 8x digital zoom, 30 lux lampe og egen tast for lukkermekanismen.

Motorola A1010 er en PDA-lignende smarttelefon som benytter samme operativsystem som Sony Ericsson har gjort suksess med i sin P910-modell. Den har også en stor, trykkfølsom fargeskjerm og to megapiksel kamera.

Siste 3G-telefon selskapet viste frem var Motorola E1060. Denne skal passe for musikkfantaster. E1060 har videoopptak, nedlastning og playback. Med egen nettleser og synkronisering kan man alltid spillelistene sine oppdatert. Den har også kamera (1.3 megapiksler) og toveis videotelefoni.

Frekt design

For de gode gamle GSM-nettverkene lanserte selskapet tre andre mobiltelefoner. PEBL V6 er en foldetelefon med rundt design. Den har også en mekanisme som lar brukeren betjene og åpne telefonen med én hånd. Vi vet lite om andre funksjoner, men internminne på fem megabyte virker snaut.

SLVR V8 er en slank og lett mobiltelefon (85 gram). Den har VGA-kamera, Bluetooth og EDGE-støtte. Skjermen er på 176 x 220 punkter og kan vise opp til 262 000 farger. Denne mobilen skal være ankerproduktet i en ny serie av SLVR-modeller.

Den siste telefonen fra selskapet er ikke blant de mest spennende. Det er en ny utgave av den spreke telefonen Razr V3. Eneste forskjellen på de to er at den nye modellen har et sort design. Samme telefon vil gis til de nominerte ved årets Oscar-utdeling.

Stikkord: handheld, Mobil