Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Frekk mobil skal revolusjonere

Neste uke vil britiske PDD vise frem sin konsepttelefon på 3GSM i Cannes. En telefon som kan inneholde 20 GB harddisk og kamera på fem megapiksler.

PDD Helix (roterende skjerm)
Britiske PDD vil vise frem konsepttelefonen Helix på den årlige mobilmessen 3GSM World Congress i Cannes, som går av stabelen fra 14. til 17. februar i år. Designet på telefonen er som man kan se på bildene meget spennende,

Total multimedia

Telekomsjef Ian Heseltine hos produkdesignselskapet PDD har forklart at dersom designet blir tatt i bruk kan man komme til å se en fremtidig Helix-telefon med minst 20 gigabyte harddisk, en OLED-skjerm og et kamera med oppløsning på fem megapiksler.

Designet er ment å gjøre mobilen til en total multimedieenhet, i stedet for bare en mobiltelefon. Dette skal kunne skje i løpet av slutten av 2006 eller begynnelsen av 2007, dersom alt går som planlagt og en produsent tar i bruks PDDs design.

PDD Helix

Automatisk rotering

Helix er en foldetelefon med roterbar skjerm, i seg selv ikke spesielt revolusjonerende, men skjermen endrer retning ut fra bruken. I lukket tilstand vil skjermen rotere slik at man på utsiden av telefonen kan bruke den store skjermen som MP3-spiller eller til å ta bilder.

Derimot vil skjermen automatisk snu seg rundt dersom man åpner telefonen for å bruke den til å ringe med eller skrive meldinger.

Kilde: PDD
Kilde: MobileMag
Kilde: I4U News

Stikkord: Mobil