Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Spillselskap på hodejakt

Spillselskapet BioWare er på jakt etter nye virtuelle skuespillere, og sanker nå inn folk fra gata til å være med i fremtidige dataspill.

Star Wars KOTOR hovedbil
BioWare er kjent for spill som Star Wars: Knights of the Old Republic og Neverwinter Nights. Dette er store, ambisøse spill med store figurgallerier, og det canadiske spillselskapet har nå begynt å rekruttere skuespillere fra gaten for å fylle alle rollene.

Kjøpesenter-audition

Denne helgen kunne besøkende på et kjøpesenter i Alberta delta på mini-audition, hvor de blant annet ble bedte om å levere inn et bilde av seg selv. BioWare sier de er på jakt etter et bredt utvalg forskjellige ansiktstyper og folk med «interessante» ansikt.

De som blir plukket ut vil få hodet sitt scannet inn som en 3D-modell, og risikere å bli brukt – mot betaling – som rollepersoner i et eller flere fremtidige Bioware-spill.

Tro kopier

– Det er hundrevis av figurerer i et typisk BioWare-spill. 3D-modellene vi lager vil være utrolig detaljert, og se ut nøyaktig som de virkelige personene, sier produsent Shauna Perry til BBC News.

Kilde:

Stikkord: spilltester