Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Se Sony Ericssons nye supermobil

Sony Ericsson ser ut til å bli første selskap med en to megapiksel-mobil i Norge. Nå kan du se bilder av den nye mobiltelefonen fra selskapet.

Sony Ericsson Clara
Sony Ericsson slipper ikke mange telefoner om dagen, i motsetning til hovedkonkurrenten på det norske markedet, Nokia. Selskapet kan imidlertid bli det første til å komme med en mobil med kamera på to megapiksler i Norge.

Mobiltelefonen som går under arbeidsnavnet Clara skal ifølge rykter slippes i andre kvartal i år. Ut fra spesifikasjonene kan det nok se ut til at Sony Ericsson har nok en vinner på vei.

Presenteres snart

Telefonen skal ha en skjerm på 176 x 220 punkter med 260 000 farger. I tillegg har den støtte for EDGE og Memory Stick DUO (internminne er på 90 MB). Kameraet har også autofokus. Vi har fortalt om denne telefonen tidligere, men nå kan man se flere og større bilder av den.

Telefonen skal ifølge ryktene offisielt presenteres på 3GSM World Congress i Cannes den 14. februar. Vi vil selvsagt komme tilbake med mer informasjon når flere detaljer er kjent.

Kilde: Mobile-Review.com forum

Stikkord: digitalkamera, Mobil