Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Musikkbransjen saksøkte død kvinne

Musikkbransjen saksøker tydeligvis musikkpirater for et godt ord om dagen. Siste saksøkte på liste er en 83-årig kvinne, som faktisk ikke lever lenger.

pirat mp3 cd napster kopi
Advokater som representer flere plateselskaper har saksøkt en 83-år gammel kvinne for brudd på åndsverksloven. Problemet er at kvinnen døde i desember. Hun skal ha gjort 700 sanger tilgjengelig over nettet.

– Jeg tror at dersom musikkbransjen skal sette eksempler bør de gjøre det med de riktige menneskene, og ikke døde mennesker. Jeg er ganske sikker på at hun ikke kommer til å forlate Greenwood Memorial Park for å delta på høringen, sa datteren Robin Chianumba.

Hatet PC-er

Gertrude Walton bodde i West Virginia i USA, og skal ifølge hennes datter ha hatet datamaskiner. Datteren har også forklart at hun sendte en kopi av morens dødssertifikat til advokatene til plateselskapene som en respons til en advarsel fra platebransjen.

Dette hjalp imidlertid ikke og platebransjen gikk til sak. En talsmann for musikkbransjen har nå sagt at de skal prøve å få saken henlagt.

Kilde: The Register

Stikkord: fildeling, mp3