Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sniktitt fra Siemens

De som likte sportsmobilen M65 kan nå begynne å glede seg. Siemens har nemlig gitt oss en sniktitt på den mobilen som skal være oppfølgeren.

Siemens M75
Fra 10. mars til 16. mars går årets utgave av den enorme IT-messen CeBIT av stabelen i Hannover. Her presenterer de store selskapene nye dingser hver eneste dag og ITavisen.no kommer selvsagt til å være der for å vise dere alt det kule som kommer fremover.

Siemens har imidlertid bestemt seg for å komme oss litt i forkjøpet. Selskapet har nemlig gitt oss en liten sniktitt på hva de skal lansere på CeBIT.

Firkantet sportsmobil

Blant de fem mobilene som selskapet vil vise under messen vil det være en oppfølger til sportsmobilen M65. Modellen, som går under navnet M75, har et mye mer firkantet design enn forløperen og skal også ha et nytt og enklere design på nummertastene.

I tillegg til M75 skal selskapet også lansere fire andre mobiltelefoner som skal være «designet for dagens mobilbehov». Lite er kjent om de andre detaljene, bortsett fra at mobilene vil strekke seg fra en «robust utendørstelefon til den siste 3G-teknologien».

Kilde: Siemens Mobile
Kilde: Mobil

Stikkord: Mobil