Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gudfaren-spillet kommer i år

Med Marlon Brando, James Caan og Robert Duvall i hovedrollene ligger The Godfather an til å bli en av årets store titler fra Electronic Arts.

The Godfather Marlon Brando

EA har holdt planene for sin Godfather-filmlisens tett til brystet i lang tid, men nå er endelig detaljene rundt det kommende mafiaspillet annonsert.

The Godfather skal være ferdig høsten 2005, og lanseres for Playstation 2, Xbox, PSP (PlayStation Portable) og PC.

Som spiller trer du inn i rollen som en ambisiøs gangster på vei opp karrièrestigen i en mafiafamilie i New York på 40- og 50-tallet.

Hollywood-skuespillere

Spillet skal være inspirert av både Mario Puzos bøker og filmtrilogien, men stiller med en helt nye historie der en rekke kjente figurer fra filmene er med. Stemmene til Sonny Corleone og Tom Hagen spilles av James Caan og Robert Duvall, mens selveste gudpappa Don Vito Corleone spilles av Marlon Brando. Brando rakk nemlig å spille inn nok materiale med Electronic Arts før han døde i fjor sommer.

EA sier spillet vil minne om de populære Grand Theft Auto-spillene i oppbygning, og vi blir lovet en solid blanding av brutal vold og mafiastrategi (familieplanlegging?). Oppdragene vil spenne hele gangsterspekteret av bankran, drive-by-skytinger og attentat.

Kilde:
Reuters
Gamespot