Fildeling Direct Connect

Annonse


Snoke-program for foreldre

Fildeling Direct ConnectProgrammet, som kalles Parent File Scan, er gratis og myntet på foreldre som ønsker å passe på at barna ikke bruker fildelingsnettverk fra hjemme-PCen.

Vil hjelpe foreldre

– Vårt endelige mål er å hjelpe forbrukere å spore opp resurser og informasjon de trenger for å fatte passende beslutninger om å bruke og utveksle ulovlige filer, sier MPAA-sjefen Dan Glickman til BBC.

Lovlige filer blir ulovlige

Programmet er imidlertid ikke helt vanntett. I tillegg til å søke opp de mest vanlige fildelingsklientene, katalogiserer den også mediefiler på harddisken uten å skille mellom lovlig og ulovlig. For eksempel blir DRM-bskyttede Windows Media-filer som er kjøpt på lovlig vis kategorisert som piratvare.

MPAA lover imidlertid at forbedringer er på gang, og at bekymrede foreldre snart vil få mer presise verktøy for å avsløre avkommets fildeling.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse