Foto: Martin Sivertsen

Annonse


– Musikknedlasting på PSP

Foto: Martin SivertsenDet er ikke til å komme unna at Sonys nye håndholdte spillmaskin definitivt er blant de aller mest attraktive dingsene der ute akkurat nå. De få spillene vi har prøvd hittil er svært lovende, og med sin fabelaktige store kvalitetsskjerm er det tydelig at PSP også har stort potensialt som bærbar lommekino og underholdningssenter.

Musikk- og videotjeneste ventes

Men spill, musikk og filmavspilling – uansett hvor imponerende det gjøres – hører til selvfølgelighetene når vi snakker om PSP. De virkelige overraskelsene har vi fremdeles til gode, når mulighetene for WiFi-oppkobling mot nettet blir realisert og utnyttet til noe fornuftig.

PSP er godt utrustet for å ta imot og spille av både musikk og video. Skal vi tro nyhetstjenesten The Register, kommer en viktig del av Sonys PSP-tilbud til å inkludere en ny musikktjeneste med nedlastingsmuligheter rett til minnekortet (Memory Stick) på PSP.

Nedlastingstjenesten skal angivelig stå klar i mars 2005, tidsnok til den offisielle lanseringen av PSP i Europa og USA. Enkelte spekulerer i om det også blir snakk om videonedlasting.

Annonse


En gyllen mulighet

Det er naturligvis ingen garanti for at en PSP-nedlastingstjeneste vil slå an, spesielt med tanke på at Sonys eksisterende Connect-nettbutikk foreløpig ikke har vist seg som den store fulltrefferen.

Gjøres det derimot riktig, blir dette i så fall Sonys sterkeste våpen i kampen mot Apples dominans over nettmusikkmarkedet med sin foreløpig suverene iTunes/iPod-kombinasjon.

Vi har naturligvis hatt gode muligheter til å leke oss med PSP, og du finner bilder, videoklipp og mer informasjon om Sonys nye moromaskin HER.

Kilde:
The Register

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse