Mini mac

Annonse


– Mac er som Toyota

Mini macGelernter trekker sammenligninger med 1970-tallets bilindustri i USA. Den gangen kjøpte amerikanerne villig vekk dyre, bensinslukende biler som ikke var spesielt driftssikre.

– Alt virker

– Det som skjedde var at japanerne begynte å eksportere store antall Honda-er og Toyota-er. Da innså folk at de kunne kjøpe en rimelig bil som ikke ramlet fra hverandre i løpet av to uker. – Når du hentet den hos forhandleren var alle delene på plass, og alt virket. Før det hendte, var folk fornøyde med skraphaugene de fikk fra Detroit, sier professoren til Salon.

Mac mini årsak

Den nye, ekstremt plasseringsvennlige billigmaskinen Mac mini har fått flere eksperter til å spå at Apple i tida som kommer for første gang siden 1980-tallet vil spise seg kraftig inn i PC-markedet.

Men Apple har fortsatt lang vei å gå før det kan true Intel/AMD-verdenen. I dag har selskapet et sted mellom 2 og 5 prosent markedsandel. I fjor måtte de se at Linux gikk forbi Mac OS som alternativ til Windows.

Annonse


Beste merkevare

Apple har gjort betyelig større suksesss med sin iPod, som nå har en markedsandel på over 90 prosent innen harddiskbaserte MP3-spillere.

I en fersk nettavstemning fra Brandchannel ble Apple kåret til verdens mest innflytelsesrike merkenavn. Nummer to ble Google.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse