Resident Evil 4 Gamecube

Annonse


En ond Gamecube

Resident Evil 4 Gamecube

Mange venter i spenning på lanseringen av zombiehorror-eventyret Resident Evil 4 i Europa, selv om de aller mest ivrige fansene riktignok allerede har fått bryne seg på NTSC-versjonen, som nylig hadde première i USA.

Samtidig med europalanseringen 18. mars vil Nintendo tilby en spesialpakke med en platinumfarget Resident Evil 4-designet Gamecube-konsoll, håndkontroller med RE4-logo, og en disk med en dokumentarfilm som viser hvordan spillet ble laget. Naturligvis medfølger også en fullversjon av Resident Evil 4.

Du finner en nærmere beskrivelse av pakken på den svenske nettbutikken Webhallen. Prisen i sverige er satt til 1 495 SEK,-, så kroneprisen her i landet vil nok ligge noe under dette.

Til Norge 18. mars 2005

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse