FOTO: Per Ervland

Annonse


TEST: MemoryFrame MF-810SW

For det er ingen tvil om at det er stor forskjell mellom de to, men det er kanskje ikke så rart. De er tross alt regnet for to forskjellige markeder. Der Nokias bilderamme er regnet på mobile brukere er MemoryFrame MF-810SW mer egnet for de som har lagt de digitale feriebildene på PC-en.

Dette gjør seg da også utslag i kvaliteten på skjermen, som i Nokias versjon knapt kan vise dårlige MMS-bilder. Derimot er den 10,4 tommers store skjermen på Pacific Digitals versjon både lyssterk og har god oppløsning (800 x 600 punkter).

Gull med trådløst nett

Støtten for trådløst nett (802.11b) er uten tvil den beste funksjonen på MemoryFrame MF-810SW. Man trenger bare å putte nettverksinnstillingene inn i det medfølgende programmet, Digital PixMaster – en forholdsvis enkel prosedyre.

Deretter kan man bare velge ut de bildene man vil sende over, og i løpet av kort tid er slideshowet i gang. Selvsagt kan man også benytte USB (versjon 1.1) dersom man vil det. Man kan legge inn egne overganger og pauser på hvert eneste bildet dersom man er ute etter det.

Annonse


Mange muligheter

Man har utallige muligheter til å styre slideshowet også fra rammen, med blant annet knapper for å bla seg frem og tilbake, pause og stoppe. I det store og hele er det lite man føler man mangler. Man kan også spille av lyd og powerpoint-presentasjoner.

Rammen til rammen (!) som følger med er kanskje ikke av de aller spenstigste, med et litt gammelmodig tredesign, men denne rammen kan heldigvis byttes ut med flere andre versjoner. Blant annet finnes det en stålramme som kanskje passer bedre for de urbane hjem.

Pacific Digital MemoryFrame MF-810SW

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Sexy kvalitet

Selv om teknologien for så vidt ikke er spesielt ny, er det fremdeles såpass få som har dette produktet at wow-faktoren er forholdsvis høy. Kvaliteten er også meget god, slik at man aldri er skuffet over bildene som vises frem.

Rammen er riktignok både stor og tung, men skal bare stå på hylla eller henges opp på veggen allikevel, så det går greit. Prisen er også i overkant drøy på 4 200 kroner, men for den prisen får man tross alt et meget sexy produkt.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse