Foto: TV2

Annonse


Spill-TV fortsetter

Foto: TV2Det blir en ny sesong med TV2s spillprogram, Spillmagasinet i år. Programmet tar for seg TV- og dataspill på seervennlig og underholdende vis, med intervjuer, bilder og dekning av nyheter innen spillverdenen.

Fra tre til to

Det blir riktignok ikke lenger like folksomt i studio. Mens spilljournalist Frode Haugen og Cathrine Riis Lilleaas, profesjonell nysjerrigper, fortsetter å lede programmet, vil ikke tidligere programleder Thomas Strzelecki lenger være en del av teamet.

– De økonomiske rammene for programmet er forandret, og det er foretatt innskrenkninger. Vi trenger Cathrines nysgjerrighet, og kunnskaper om spill er dekket gjennom Frode og hans kontaktnett. Dessverre har det gått utover Thomas sin medvirkning, sier prosjektleder i TV 2, Kjetil Bie.

– Spennende spillår!

Spillmagasinet vil bli å se på samme tid som i fjor, på lørdagskveldene kl 19.30. Årets første sending går av stabelen lørdag 5. mars.

Annonse


– Vi satser hardere enn noen gang. Det blir en veldig spennede vår med Playstation Portable og Nintendo DS i tillegg til alle de nye konsollene som vil avsløres i løpet av våren, sier Frode Haugen.

Kilde:
TV2 Spillmagasinet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse