Ill.: Electronic Arts

Annonse


EA tror PS3 blir best

Ill.: Electronic ArtsI løpet av de neste 18 månedene regner man med at Sony, Microsoft og Nintendo har lansert sine nye spillkonsoller. Xbox 2 ventes å slippes først, men uansett vil dette bli et skikkelig rotterace.

Bedre PS3

Electronic Arts er ett av selskapene som allerede er i full gang med å utvikle spill til PlayStation 3, Xbox 2 og Revolution. Selskapet har allerede fått utviklingssett til Xbox 2 fra Microsoft, men venter fremdeles på slike sett, samt flere detaljer fra de andre produsentene.

– Vi begynner å tro vi vet hva PS3 kan gjøre, men vi kan egentlig bare gjette. Det er en nesten håpløs utfordring det første året, sier studiosjef for Electronic Arts Europe, Rory Armes, som også uttaler seg om hvilken maskin som vil ha mest å by på.

– Ryktene sier at PlayStation 3 har litt mer å tilby under panseret enn det Xbox 2 kan. Microsoft er først og fremst et programvareselskap, mens Sony har mer erfaring med maskinvare. Jeg tror derfor Sony klarer å putte mer inn i boksen til kostpris, fortsetter han.

Annonse


Blir som film

En ting som er helt sikkert er at de nye konsollene vil bli langt bedre enn sine forgjengere når det gjelder datakraft og grafikk. Electronic Arts mener at skillet mellom spill og film etter hvert vil viskes ut.

– PS3 vil tilby grafikk som man ikke kan skille fra det man ser på film, sa administrerende direktør for Electronic Arts i Europa, Gerhard Florin.

Kilde: BBC News

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse