Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Omvei med Microsoft

Har du tenkt å kjøre fra Haugesund til Trondheim, bør du ikke bruke Microsofts kart. I hvert fall ikke om du har dårlig tid.

Microsoft kart
Vanligvis er det 70 mil og ca. 8 timers kjøretur mellom de to norske byene. Men Microsoft mener noe annet. Om du bruker deres Mappoint nettkart, går turen over Nordsjøen og videre til Belgia via Nederland og Tyskland – før turen går videre via Danmark, Sverige og så endelig inn i Norge igjen til Trondheim.

Ny type farkost?

Følger man Microsofts instrukser, tar turen anslagsvis fire-fem dager, om du er heldig med fergeforbindelsene. Om da ikke Microsoft har en ny type kjøretøy i tankene, som går til lands og til vanns og i lufta med overlydshastighet.

Uansett går Microsoft vår alles kjære Tyristsjef «via Moskva»Johansen en høy gang med sitt ruteforslag…

Stikkord: internett