eXeem

Annonse


BitTorrent-redderen lansert

eXeemFor noen uker tilbake kunne vi fortelle om det nye programmet eXeem, som utviklerne håper skal ta over for dagens BitTorrent-nettverk. Da var det imidlertid bare lansert i en lukket betaversjon for 5 000 brukere. Nå kan derimot alle ta det i bruk.

BitTorrent som Kazaa

Programmet benytter BitTorrent-teknologien, men er et desentralisert og søkbart verktøy som gjør at man slipper nettsteder med torrent-linker. Dette gjør det blant annet vanskeligere for både film- og musikkindustrien, som da ikke har noen nettsteder å gå til angrep på.

– Dette er i praksis et P2P-program med de samme spesifikasjonene som BitTorrent hadde, men med sitt eget nettverk og egne filer. Det er Kazaa og BitTorrent i en skjønn forening, sa mannen bak BitTorrent-nettstedet Suprnova, Sloncek.

Flere versjoner

I løpet av de få dagene som programmet har vært tilgjengelig har det kommet flere nye versjoner. For øyeblikket er siste versjon eXeem 0.20 Public Beta.

Annonse


Det har imidlertid kommet frem at den offisielle versjonen programmet legger også inn såkalt Adware (Cydoor), men det skal også ha kommet ut en uavhengig versjon uten dette. Denne kalles eXeem lite.

Kilde: eXeem

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse