John Stowe

Annonse


Gratis iTunes-låter til kikkere

John StoweDu trenger med andre ord ikke boble i deg litervis med brus (det skal ikke være sunt, har vi hørt) for å få lastet ned gratis låter fra iTunes Music Store.

Enkel «hack»

Det er nok å snu litt på flaska slik at brusen heller litt over på siden: Dermed kan du se koden som står trykt på undersiden av korken.

Denne koden gir deg en gratis låt fra iTunes.

Hvorfor ikke boks?

Nettforumene vrimler nå av artige meldinger der folk morer seg over at Pepsi og Apple ennå ikke har fikset denne «bugen», ett år etter at de blamerte seg forrige gang.

Annonse


De kunne for eksempel lagt koden under lokket i bokser, eller lagt et belegg under korkene som skjulte koden.

Fiasko forrige gang

2004-kampanjen ble i ettertid betegnet som en fiasko, både for Apple og Pepsi. Pepsi solgte ikke merkbart mer brus, og Apple ga bort intet mindre enn 100 millioner låter som de i hvert fall teoretisk kunne ha tatt betalt for. Og som de ikke minst selv hadde betalt platebransjen for.

Like fullt starter de opp med en ny runde 1. februar, ett år etter den første kampanjen.

Bare for USA

Dessverre for oss nordmenn har ikke Apple åpnet sin nettmusikkbutikk her i landet ennå. Og Pepsi-kampanjen kjøres bare i USA.

Men om du skulle ta deg en tur «over dammen» til våren, så bli ikke forbauset om du i et supermarked observerer den spesielle kne-knekken og skråstilte hodeposisjonen som karakteriserer Pepsi-«hackerne».

Kilde:
Gizmodo.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse