Motorsykkel 2

Annonse


Gratismail med 1 terabyte

Motorsykkel 2I august i fjor lanserte det amerikanske motorsykkelmagasinet Hellacious Riders en Mailtjeneste som var tre ganger så stor som Google. Kort tid etter fant de ut at dette ikke var nok plass.

Fra 3 GB til 1 TB

I slutten av september begynte de å gi bort mailkontoer med 100 GB lagringsplass.

Og nå lanserer de altså 1 terabyte – om noen skulle ha behov for så mye.

Til sammenligning har Google tilbud om 1 GB lagringsplass gjennom sin mailtjeneste Gmail. Det gikk en stund rykter om at Gmail også hadde begynt med 1 terabyte, men det viste seg å være en teknisk feil.

Annonse


Googles konkurrent Yahoo har imidlertid lansert tilbud om 2 GB lagringsplass.

500 Megabyte pr. mail

Hellacious Riders gir brukerne mulighet til å sende relativt store vedlegg. Grensen på vedleggene er fortsatt 500 megabyte. Ikke akkurat nok til å sende filmer i full DVD-kvalitet via mailen, men allikevel nok for de fleste.

Mange brukere

Denne tjenesten har tydeligvis vært en suksess for motorsykkelmagasinet. Ifølge sjefen i iTrade Group, Jim Weiss, som publiserer Hellacious Riders, hadde de kort tid etter at 100 GB-tilbudet ble lansert 36 millioner brukere.

iTrade betaler for tjenesten med reklameinntekter som kommer inn via bannere på websiden og i nyhetsbrevet som de sender ut én gang i måneden. Man kan allikevel kjøpe seg en reklamefri tjeneste ved å betale 150 dollar (1 000 kroner) i året.

Hellacious Riders

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse