Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Avslørte Xbox 2-lanseringsdato

Electronic Arts kan ha avslørt når Xbox 2 vil være tilgjengelig. Selskapet hevder i hvert fall at det neste Need for Speed-spillet kommer til Xbox 2 til høsten.

Ill.: Electronic Arts
Nettstedet SPOnG hevder å ha mottatt ett ti siders dokument som omhandler det neste spillet i Need for Speed-serien. I dette dokumentet hevdes det at spillet, som kalles Need for Speed: Most Wanted, vil slippes til PlayStation, GameCube, PC, PSP, GBA/DS, Xbox og Xbox 2.

Videre skal det hevdes i dokumentet at «Xbox 2-plattformen vil slippes på markedet i perioden september til november 2005». Det er ingen detaljer om navnet på konsollen faktisk vil bli Xbox 2.

Politiet på hjul

Neste utgave i Need for Speed-serien vil ikke være en del av Underground-spillene. Nå skal serien i tillegg gå tilbake til sine røtter, der biljakter med politiet på hjul utgjør størstedelen av spillet.

Spillet kalles Need for Speed: Most Wanted og har åtte forskjellige spillmodus. All bilkjøring foregår på dagtid, i motsetning til Underground-spillene. Man kan spille på nettet på en måte som minner om Need for Speed: Underground 2, men denne gangen kan man spille mot folk over hele verden.

Ifølge nettstedet har Electronic Arts også sagt at Burnout 4 vil lanseres på Xbox 2.

Kilde: SPOnG

Stikkord: spilltester, xbox