Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Teknobriller fra Oakley

Trendmerkene entrer teknologimarkedet. En drøy uke etter at Motorola lanserte samarbeid med snowboardselskapet Burton gjør de det samme med Oakley.

Oakley Thump
Oakley viste i juli i fjor frem en solbrille som hadde MP3-spiller innebygd. Tour de France-giganten Lance Armstrong viste da frem Oakley Thump. Etter at Motorola og Oakley nylig annonserte et samarbeid ser det ut til å komme flere spennende solbriller fra Oakley.

– Ved å samarbeide med Motorola vil vi øker mulighetene for være nye elektronikkategori dramatisk. Oakleys ingeniørteam har nå utvidet sitt teknologiske arsenal for å utvikle nye og innovative elektroniske produkter, sa direktør for forretningsutvikling i Oakley, Cos Lykos.

Vises til sommeren

Planen er at Motorolas siste Bluetooth-teknologi skal puttes inn i de nyeste solbrillene fra Oakley. Detaljer om produktene og lanseringsplaner skal presenteres før midten av 2005.

På CES i Las Vegas kunne Motorola også presentere et samarbeid med snowboardselskapet Burton om å lage klær med nok teknologi innebygd til å styre både MP3-spillere og mobiltelefoner.

Kilde: Motorola

Stikkord: Mobil, mp3