Samsung Javelin

Annonse


Smartphone fra Samsung

Samsung JavelinSamsung har blant annet sluppet I500 med Palm OS, I700 med Pocket PC og Symbian-telefonen D700. Ingen av disse smarte mobilene har dukket opp på det nordiske markedet. Nå viser det seg også at oppfølgeren til Symbian-mobilen, D710, ikke kommer til Norden.

Ifølge den nordiske produktmarkedssjefen for mobiltelefoner hos Samsung, Michael Alström, har selskapet manglet en god nok supportavdeling til å slippe disse telefonene. Nå skal imidlertid flere av modellene ligge klare.

Kan være Javelin?

En av modellene det kan være snakk om er Samsung D720. Dette er en trebånds mobiltelefon med operativsystemet Symbian Series 60, som benyttes i en rekke av Nokias mer avanserte mobiltelefoner.

Det er ikke kommet noen bekreftede opplysninger om denne telefonen, men den skal ifølge ryktene ha både megapikselkamera og MP3-støtte. I tillegg skal den være utstyrt med en flott TFT-skjerm med 262 000 farger.

Annonse


En annen mulig modell kan være trebåndstelefonen Javelin. Denne mobiltelefonen med operativsystemet Windows Mobile 2003 skal komme ut i løpet av 2005. Den har i tillegg megapikselkamera og miniSD-støtte.

Kilde: Mobil
Kilde: Samsung Javelin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse