Mini mac

Annonse


Apple truer Harvard-student

Mini macNitten år gamle Nicholas M. Ciarelli, også kjent på nettet som Nick dePlume, har drevet nettstedet ThinkSecret.com siden han var 13 år. For noen uker tilbake kunne nettstedet fortelle om Mac Mini til under 500 dollar og iLife-pakken to uker før Steve Jobs selv presenterte nyheten.

Apple Computer saksøkte Nick dePlume for å ha skaffet denne informasjonen med ulovlige metoder. Imidlertid sto det å lese i søksmålet at dePlumes «virkelige navn og identitet» ikke kunne bekreftes.

Jobber som en journalist

Ciarelli, som også er en av flere redaktører hos den prestisjetunge avisen Harvard Crimson, bekrefter at han eier og driver nettstedet Think Secret. Han nekter imidlertid på å ha gjort noe galt i forhold til spredningen av Apple-informasjonen.

– Jeg benytter meg av de samme lovlige informasjonsinnhentningsmetoder som en hvilken som helst annen journalist. Jeg snakker med kilder, undersøker tips, følger opp leads og finner støttende kilder. Jeg mener dette vises i Think Secrets historie, hevder Ciarelli.

Annonse


Ciarelli hevder han ennå ikke har hyrt inn enn advokat for å forsvare seg i søksmålet fra Apple. Han hevder at verken han eller firmaet dePlume Organization, som driver nettstedet, ikke har råd til å forsvare seg.

Kilde: The Harvard Crimson Online

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse