Zen Micro Photo 2

Annonse


iPod-rival best på CES

Zen Micro Photo 2Creative viste på messen Consumer Electronics Show i Las Vegas frem sin nye MP3-spiller, Zen Micro Photo. En versjon av den lille MP3-spilleren fra selskapet, som også kan vise frem bilder. Spilleren ble kåret til beste produkt i kategorien for portable lydprodukter.

– Suksessen til den originale Zen Micro-spilleren har vært så stor at det har vært vanskelig å lansere enn oppfølger på så kort tid. Likevel knuste vi all motstand da vi viste frem Zen Micro Photo og vant «Best of CES»-prisen for det tredje året på rad, sa administrerende direktør og styreformann i Creative, Som Wong Hoo.

Mindre enn iPod Photo

Zen Micro Photo har riktignok ikke den samme imponerende lagringskapasiteten som iPod Photo, siden den kun er utstyrt med opptil seks gigabyte harddiskplass, i motsetning til iPod Photo som man får med kapasitet opptil 60 gigabyte.

Spilleren fra Creative er imidlertid en del mindre og samtidig en del rimeligere. Selskapet kommer til å slippe den i andre kvartal i år i to versjoner, en på fem gigabyte og en på seks gigabyte. Prisen vil være henholdsvis 299 dollar (1 830 kroner) og 349 dollar (2 135 kroner).

Annonse


Fargeskjermen på spilleren er av typen OLED og har en størrelse på 1,5 tommer. Den kan vise opptil 262 000 farger. Den største spilleren skal kunne inneholde opp til 7 500 jpeg-bilder elle 3 000 sanger.

Kilde: Creative
Kilde: BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse