Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Frekke bærbare for damer

Mesteparten av dagens teknologi er myntet på den mannlige delen av befolkningen. Med sine nye StyleBooks for damer vil X2 Corporation endre på dette.

X2 StyleBook
Amerikanske X2 Corporation har nettopp presentert en ny serie supertynne bærbare design-PC-er som er spesialdesignet for damer. Maskinene er ifølge pressemeldingen fra selskapet designet for å være både stilige og kraftige, samtidig som de er kompakte og kraftige.

Vårens farger

Den første maskinen fra selskapet er en StyleBook 2000 som veier under 2 kilo. Den er utstyrt med en widescreen skjerm på 12,1 tommer. Den har innebygd trådløst nettverk og kan spille av DVD-er og MP3-filer uten å starte Windows.

Maskinene fra selskapet kommer i forskjellige versjoner med Intel Pentium M- eller Celeron M-prosessorer, opptil to gigabyte minne og maks 100 gigabyte harddisk. De er også utstyrt med Firewire, kortleser og USB 2.0.

PC-ene skal produseres i en rekke av vårens riktige farger, deriblant Piano White, Pastell Blue, Pastell Green og Pink. Selvsagt følger det med en matchende bæreveske i flere forskjellige materialer. Bærevesken ser helt annerledes ut enn det man er vant til fra slike bærevesker.

Kilde: X2 Corporation

Stikkord: laptop, Maskinvare