X2 StyleBook

Annonse


Frekke bærbare for damer

X2 StyleBookAmerikanske X2 Corporation har nettopp presentert en ny serie supertynne bærbare design-PC-er som er spesialdesignet for damer. Maskinene er ifølge pressemeldingen fra selskapet designet for å være både stilige og kraftige, samtidig som de er kompakte og kraftige.

Vårens farger

Den første maskinen fra selskapet er en StyleBook 2000 som veier under 2 kilo. Den er utstyrt med en widescreen skjerm på 12,1 tommer. Den har innebygd trådløst nettverk og kan spille av DVD-er og MP3-filer uten å starte Windows.

Maskinene fra selskapet kommer i forskjellige versjoner med Intel Pentium M- eller Celeron M-prosessorer, opptil to gigabyte minne og maks 100 gigabyte harddisk. De er også utstyrt med Firewire, kortleser og USB 2.0.

PC-ene skal produseres i en rekke av vårens riktige farger, deriblant Piano White, Pastell Blue, Pastell Green og Pink. Selvsagt følger det med en matchende bæreveske i flere forskjellige materialer. Bærevesken ser helt annerledes ut enn det man er vant til fra slike bærevesker.

Kilde: X2 Corporation

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse