Microsoft antispionvare beta

Annonse


– MS-antivirus ikke nok

Microsoft antispionvare beta– Microsofts løsning kan på ingen måte erstatte et virkelig antivirus-produkt. Symantec har et helt leksikon der titusener av ormer og virus er oppført. De tilbyr beskyttelse og fjerning, men også beskyttelse av hele systemet, sier Mike Nash i Microsofts Security Business and Technology-divisjon til Computerworld.com.

– Trenger mer

Nash påpeker at Microsoft alltid har søkt å beskytte sine kunder mot farene på nettet, og at den nye, gratis programvaren bare er en videreføring av dette.Han ønsker å tone ned viktigheten av den nye programvaren, og slår fast at kundene trenger mer enn det Microsoft kan tilby.

En betaversjon av Microsofts nye anti-spionvare finner du på Microsoft.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse