CES 2005 toppsakbilde

Annonse


Sjekk de hotteste IT-nyhetene

Ill.: d-boxConsumer Electroncis Show (CES) 2005 er i full gang i Las Vegas.

Vi har brukt den første dagen på vandring i de enorme messehallene, som er pakket til randen med de siste nyvinningene fra alle som mener de har noe å bidra med innen forbrukerelektronikk og hjemmeunderholdning.

Klikk på bildet under for å se den første ladningen godbiter fra messegulvet, og vær forberedt på flere bildespesialer fra CES 2005 om kort tid.

Robo Sapien 2
Wow Wee har en rekke fjernstyrte og delvis selvgående roboter å tilby. Robo Sapien 2, avbildet her, er fremdeles et drøyt år unna lansering, men ligger an til å kunne bli et populært tilskudd til enhver kjernefamilie.
Pris: ca. 1 450,-

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse