Nokia 6630

Annonse


Vinner valgte 6630

Nokia 6630Spångberg ble trukket ut blant de rundt 2000 som svaerte på ITavisen.nos spørreundersøkelser om mobiltelefoner før jul.

Valgte 3G-telefon

Nokia-telefonen , som er først ut på et norske markedet med 3G og som koster litt under 5000 kroner, ble Spångbergs valg blant flere han kunne fått i samme prisklasse.

Spångberg sjekket både ITavisen.nos Mobilvelger og andre kilder på nettet før han bestemte seg.

– Godt utstyrt

Jeg «lyn-sjekket» tester på amobil.no, dinside.no og selvfølgeligITavisen.no og fant at den scoret jevnt over topp på alle.Telefonen har en spennende design og virker å være godt egnet somkontorist-arbeidstelefon.Over snitt godt kamera og godt utstyrt. At den mangler radio og IR oppveiesav EDGE / UMTS og Blåtann. Det er spennende å følge utviklingen på 3G, skriver han i en e-post til oss.

Annonse


P910 sterk konkurrent

Men vår mann var likevel i tvil.

– Sterkeste konkurent i valgets kvaler hadde nok vært Sony Ericsson P910, men den kom over satt grense prismessig . Med den kunne jeg sluppet unnamed ett apparat istedenfor mobil og Psion som i dag – og det er den veiendet går i utviklingen.

ITavisen.no gratulerer!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse