Nokia 6822

Annonse


Ny tastaturmobil fra Nokia

Nokia 6822Nokia lanserte i går en ny telefon i sin serie av telefoner med fullt tastatur. Telefonene i 6800-serien er sålede godt egnet til e-post, MMS og SMS. Telefonen er utstyrt med VGA-kamera og en 65 000 fargers skjerm.

Ingen Blackbery

Telefonen er utstyrt med støtte for den populære meldingstjenesten Blackberry Connect. Denne tjenesten er imidlertid ikke tilgjengelig i det norske mobilnettet ennå. Allikevel kan dette endre seg, siden vi har hørt rykter om at dette kanskje kommer til å bli støttet om ikke så altfor lenge.

For øyeblikket er imidlertid telefonen forholdsvis lite interessant for norske brukere, siden oppgraderingene i denne telefonen er forholdsvis små. Det viktigste for oss er i så måte at skjermen har blitt forbedret fra 6820-modellen, som hadde en meget skuffende 4096-fargers skjerm.

Kommer snart

Nokia 6822 skal ifølge pressemeldingen fra Nokia være tilpasset privat og forretningsmessig bruk. Den støtter flere blant annet ulike e-postkontoer. Telefonen skal også kommer med flere forhåndsinstallerte applikasjoner for privat og jobbmessig bruk.

Mobiltelefonen, som også er utstyrt med EDGE for raskere dataoverføringshastigheter, ventes å være tilgjengelig på markedet i første kvartal 2005.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse