Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny tastaturmobil fra Nokia

Nokias serie for utbrettbare mobiltelefoner med fullt tastatur får et nytt medlem. Men bortsett fra en bedre skjerm har Nokia 6822 lite å tilby norske brukere.

Nokia 6822
Nokia lanserte i går en ny telefon i sin serie av telefoner med fullt tastatur. Telefonene i 6800-serien er sålede godt egnet til e-post, MMS og SMS. Telefonen er utstyrt med VGA-kamera og en 65 000 fargers skjerm.

Ingen Blackbery

Telefonen er utstyrt med støtte for den populære meldingstjenesten Blackberry Connect. Denne tjenesten er imidlertid ikke tilgjengelig i det norske mobilnettet ennå. Allikevel kan dette endre seg, siden vi har hørt rykter om at dette kanskje kommer til å bli støttet om ikke så altfor lenge.

For øyeblikket er imidlertid telefonen forholdsvis lite interessant for norske brukere, siden oppgraderingene i denne telefonen er forholdsvis små. Det viktigste for oss er i så måte at skjermen har blitt forbedret fra 6820-modellen, som hadde en meget skuffende 4096-fargers skjerm.

Kommer snart

Nokia 6822 skal ifølge pressemeldingen fra Nokia være tilpasset privat og forretningsmessig bruk. Den støtter flere blant annet ulike e-postkontoer. Telefonen skal også kommer med flere forhåndsinstallerte applikasjoner for privat og jobbmessig bruk.

Mobiltelefonen, som også er utstyrt med EDGE for raskere dataoverføringshastigheter, ventes å være tilgjengelig på markedet i første kvartal 2005.

Stikkord: Mobil