Office 2004 Mac

Annonse


Apple-søksmål avslører planer

Office 2004 MacApple er helt klart på krigsstien om dagen. Alle som sprer informasjon som inneholder et snev av sannhet skal ta. I desember kom selskapet med to søksmål for å stoppe ryktemakerne. På tirsdag ble også nettstedet ThinkSecret saksøkt for å ha spredt konfidensiell informasjon.

– Apple har registrert et sivilt søksmål mot eieren av ThinkSecret.com og anonyme personer som vi mener stjal Apples forretningshemmeligheter, sa selskapet.

Apple avslører planer

Denne gangen kan det imidlertid smake litt bittert for Apple. Detaljer fra det siste søksmålet bekrefter nemlig langt på vei en del av ryktene. For i søksmålet blir flere artikler fra nettstedet identifisert og selskapet bekrefter at deler av artiklene stemmer.

Blant annet hevder Apple at en artikkel om den såkalte «billig-Macen» til under 500 dollar – en påstått G4-basert iMac uten skjerm – inneholdt «flere konfidensielle detaljer om de tekniske mulighetene til Apples fremtidige dataprodukter i tillegg til Apples konfidensielle markedsplaner».

Annonse


Når det gjelder en artikkel om iWork, som kan bli en konkurrent til Microsofts Mac Office, hevder selskapet at artikkelen «innehold detaljerte tekniske spesifikasjoner og kodenavn på produktet». Søksmålet nevner også en artikkel om selskapets iLife-programvare.

Kilde: CNET News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse