Grønn Xbox

Annonse


Ingen Xbox 2 denne uken

Grønn XboxOnsdag åpner Consumer Electronics Show 2005 i Las Vegas med en åpningstale av Microsofts Bill Gates. Mange regnet med at han ville benytte anledningen til å vise frem neste generasjons spillkonsoll (Xbox 2) fra selskapet.

Microsoft selv har imidlertid aldri kommentert disse ryktene. Ansatte i selskapet har fortalt GamesIndustry.biz at de som drar til Las Vegas for å se Xbox 2 vil «ta turen forgjeves». ITavisen.no har mottatt de samme signalene fra Microsoft.

Viser ikke Xbox 2

Det er riktignok ventet at Gates vil nevne Xbox 2 i åpningstalen sin, men ingen forventer at han vil komme med nye detaljer om konsollen eller vise frem konsollen.

Åpningstalen kommer sannsynligvis til å omhandle Microsoft-produkter som vil bli vist frem på CES, deriblant mediesentre og PC-er med underholdningsfokus, portable videospillere, digitale rettigheter og smarte klokker.

Annonse


Siden Xbox 2 ikke vil vises frem på CES regner man nå med at den nye konsollen enten vil vises frem på Game Developers Conference eller spillmessen E3.

ITavisen.nos journalist Martin Sivertsen er på plass i Las Vegas og vil raskt kunne rapportere om Gates allikevel har bestemt seg for å vise frem Xbox 2.

Kilde: GamesIndustry.biz

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse