Times Square

Annonse


Nyttårsfest med MSN

Times SquareNyttårsfeiringen på Times Square i New York er kanskje den mest berømte i hele verden. Her kan man se ballen som markerer det gamle året falle ned, mens den enorme menneskemengden teller ned til det nye året. I år kan man følge feiringen på nettet.

MSN har nemlig signert en eksklusiv avtale med New York City om å være den offisielle tjenestetilbyderen på nettet. Dette skal visstnok være første gang man har fått nettsendinger fra den berømte nyttårsfeiringen.

Delta i feiringen

MSN vil ha tre kameraer som dekker området. Kameraene skal alle dekke forskjellige områder av feiringen. I tillegg har de hyrt inn radiopersonligheten «Romeo» fra New York til å kommentere sendingene.

– The Times Square 2005 MSN-sendingene over nettet demonstrerer hvordan interaktive digitale medier ikke bare lar folk følge med på moroa, men også delta i opplevelsen. Det illustrerer hvordan digitale medier kan tilby dekning av arrangementer som er mer enn det man kan få via TV, kunne direktør Adam Sohn i MSN fortelle.

Annonse


Sendingene starter klokken seks på kvelden på østkysten i USA, noe som betyr midnatt her hjemme. For de som kommer hjem tidlig på morgenkvisten kan dette kanskje være en ypperlig mulighet til å fortsette nyttårsfeiringen til langt ut på formiddagen 1. nyttårsdag..

Kilde: Betanews
Kilde: MSN Video

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse