Thunderbird

Annonse


Enda bedre fra Mozilla

ThunderbirdMozilla har nylig presentert et nytt prosjekt som kalles Lightning, som skal integreres inn i Mozillas e-postklient Thunderbird. Dette prosjektet vil gjøre applikasjonen enda sterkere rustet i kampen mot Microsoft Outlook.

Lightning skal nemlig gi Thunderbird kalenderfunksjonalitet som gjør at programmet kan slåss med Microsoft i forretningsmarkedet. Fordelen til Thunderbird er selvsagt at programmet er gratis. Den første versjonen av Lightning er planlagt å være tilgjengelig fra midten av 2005.

Finnes allerede

Nå skal det sies at man allerede kan få kalenderfunksjonalitet i Thunderbird, men dette er via utvidelsen Mozilla Calendar, som gir brukeren tilgang til den eksterne Sunbird-applikasjonen. Dette vil bli annerledes når Lightning dukker opp.

– Lightning er et helt annet prosjekt enn den nåværende kalenderutvidelsen til Thunderbird. Den nåværende utvidelsen integreres bare løst med Thunderbird, mens Lightning vil integreres så tett som mulig inn i brukergrensesnittet, sa Mozilla-utvikler Mike Shaver da han presenterte det nye prosjektet.

Kilde: Wikimedia Mozilla
Kilde: Betanews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse