ILL: FlyLady.net

Annonse


Nettet hjelper deg å rydde

ILL: FlyLady.netTjenesten FlyLady hjelper omtrent 250 000 husmødre- og fedre over hele verden med å holde rent. Den nettbaserte tjenesten sender kontinuerlig ut meldinger til medlemmene med små tips om hva man bør gjøre.

Rydding hele måneden

Tipsene går ut på at man kan bekjempe kaoset i hverdagen ved å konsentrere seg om et lite sted ad gangen, og at man begrenser seg til å rydde og gjøre rent der. Huset er delt inn i fem soner, som man skal komme seg gjennom i løpet av en måned. FlyLady gir beskjed om hvor man skal gjøre rent.

Flere nordmenn bruker også gratistjenesten som ifølge bruker Gunvor Wendel fungerer som en nyttig påminnelse, selv om de kommer i bøtter og spann, og at man i så måte blir litt overlasset av tips.

Flue på veggen

Tjenesten ble startet av amerikanske Marla Cilley, som kan fortelle at hun føler seg som en flue på veggen hos sine medlemmer.

Annonse


– Jeg vet hvordan det ser ut, for jeg har vært i kaoset selv. Når stress og tidsklemme gjør at vi ikke greier å ta over av hjemmet, kommer skyldfølelsen. Vi tror at vi ikke fortjener bedre. Det jeg gjør når jeg sender ut 20 til 30 mailer om dagen, er trinnvis å skape bedre vaner og nye rutiner, sier Cilley.

Kilde: Aftenposten
Kilde: FlyLady.net

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse