Opera Software

Annonse


Julegave fra Opera

Opera Software– Vi forberedte lanseringeren av versjon 7.60. Men etter hvert som arbeidet gikk framover og vi fortsatte med å legge til forbedringer og funksjoner, ble det veldig klart at vi nå har en nettleser som er så kraftig, sikker og lett å bruke at den overgår det neste logiske versjonsnummeret og fortjener en full lansering, skriver Opera-sjefen Jon S. von Tetzchner i en pressemelding.

Bedre RSS

Blant nyhetene er en bedre RSS-klient, som nå er tydelig merket med et symbol i adressefeltet øverst i nettleseren. Tidligere har denne vært gjemt bort i mail-funakjsonen.

Den nye Opera kan du også snakke til. Om du sier «Opera next link», «Opera back» eller «Opera speak», vil den gå til neste lenke, gå tilbake til forrige lenke eller lese opp innholdet på en nettside for deg.

Si hva du skal ha

Opera lover også at du på sikt kan handle i nettbutikker bare ved å si hva du skal ha…

Prøv selv ved å laste ned versjon 7.54 fra Opera.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse