nettsex på skjerm

Annonse


Sex-misbrukt i dataspill

nettsex på skjermSøksmålet gjelder ikke bare selskapet Gathering (bildet av jente skal fortsatt ligge på selskapets nettsted godgames.com – sammen med et jpg-virus…ooops!) , som lager spillet. Også Microsoft og Sony blir saksøkt – forrdi «Guygames» er tilgjengelig både på Microsofts Xbox-plattform og Sonys Playstation 2.

Samt selskapet Top Heavy Studios, som har utviklet spillet.

Toppløs fyllefest

Jenta var 17 år gammel – og dermed i amerikansk forstand mindreårig – da hun ble snikfilmet under en skoleslutt-fest på Padre Island i Texas. Slike fester er kjent for å utarte til rene sex-orgier når promillen stiger til et visst nivå.

Det jenta etter eget utsagn ikke visste, var at seansen der hun tar av seg på overkroppen ble filmet. Og at filmen seinere ville bli brukt i spillet «Guy Game».

Annonse


Spillet stoppet

Så langt har jenta fått medhold av en dommer i Austin, Texas. Han har nå beordret salget av spillet midlertidig stoppet, i påvente av en endelig dom.

Kilder:
Cox News
News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse