Adobe Acrobat

Annonse


Acrobat 7.0 klar

Adobe AcrobatAdobe lover både raskere start og kjappere reponstid under bruk. Samtidig har de føyd til begrenset skrivbarhet. Du kan nå fylle ut og sende skjemaer på Internett via leseren.

Levende skjemaer

Det siste er nyttig, siden de fleste nettlesere åpner Acrobat (pdf)-dokumenter automatisk. Nå kan alt fra skattemyndigheter til nettbutikker legge inn skjemaene sinee i formatet, slik at de blir interaktive på lik linje med HTML og andre formater på nettet.

Mye nytt

Av andre nyheter kan vi nevne støtte for Microsoft tegneformat Visio, valg mellom vannrett eller loddrett modus for e-bøker, enklere markering av tekst og bilder for klipp- og lim (Snapshot Tool), selvstendig lagring av filer (for eksempel Word) som er innbakt i pdf-dokumentet og integrasjon med Yahoos nye Toolbar (men foreløpig ikke med den langt mer brukte Google-varianten).

Den nye 7.0-versjonen er tilgjengelig for en lang rekke operativsystemer og versjoner av disse – både for Windows, Mac, Linux og Unix. Du finner den HER (OBS! Den norske versjonen er ennå ikke klar)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse