Fildeling Direct Connect

Annonse


Full krise for BitTorrent

Fildeling Direct ConnectDet siste året har BitTorrent tatt steget helt opp på toppen av fildelingsstjernehimmelen. Dette har selvsagt film- og musikkindustrien lagt merke til. For å få bukt med problemet gikk de derfor nylig til kamp mot nettsteder som videreformidler de såkalte Torrent-linkene.

Lagt ned

I løpet av veldig kort tid har de nå klart å få to av de viktigste og mest kjente BitTorrent-nettstedene. Både SuprNova og TorrentBits har nå informert om at de legger ned virksomhetene med å distribuere linker til Torrent-filer.

– Vi beklager å måtte informere alle sammen om at SuprNova, slik vi alle kjenner den, vil legges ned for godt. Vi vet ikke om SuprNova kommer tilbake, men den kommer helt sikkert ikke til å linke til flere Torrent-filer, sto det å lese på SuprNovas nettsider.

– Takk til alle brukere, uploadere, moderatorer og donører for å ha hjulpet til med å lage det beste Torrent-nettstedet på nettet, men dette er hvor veien ender for oss, var beskjeden man fikk på TorrentBits.

Annonse


SuprNova var sannsynligvis det mest kjente Torrent-nettstedet, mens TorrentBits hadde rykte på seg for å få filene meget raskt og raske seedere (som lot filer ligge tilgjengelige på sine maskiner for at andre skulle kunne laste de ned).

Kilde: afterdawn.com
Kilde: The Register

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse