Apple

Annonse


200 millioner iTunes-låter solgt

AppleApple-sjefen Steve Jobs må gni seg i hendene for tida. Alle piler peker oppover – både på børsen og i butikkene over hele verden.

Leveringsproblemer

Salget på 200 millioner enkeltlåter ble passert bare sju måneder etter at iTunes Music Store passerte 100 millioners-merket. Og det er bare 19 måneder siden den virtuelle platebutikken åpnet.

Samtidig kan Apple notere seg i overkant av 90 prosents markedsandel når det gjelder harddiskbaserte MP3-spillere. Deres iPod har blitt nesten synonymt med «MP3» på folkemunne.

Økte 100 mill. på 5 måneder

Salget på 200 millioner enkeltlåter ble passert bare sju måneder etter at iTunes Music Store passerte 100 millioners-merket. Og det er bare 19 måneder siden den virtuelle platebutikken åpnet – først i USA og seinere i flere EU-land. I Norge er det fortsatt uvisst når butikken åpner.

Annonse


I Norge rapporteres det om leveringsproblemer. Apple regner med å gå tomme før jul, og det skal godt gjøres å oppdrive et eksemplar av den ultrapopulære spilleren i butikken. Nettbutikken Komplett.no har bare noen få eksemplarer igjen, og skriker etter flere – som de ikke får…

Situasjonen ligner på den som har oppstått for Playstation 2, som butikkene også begynner å gå tomme for.

Kilder:
Apple.com
Dagbladet.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse