Ghost Recon 2

Annonse


TEST: Ghost Recon 2

Ghost Recon 2 er nemlig en oppfølger som virkelig har satt seg som mål å knuse originalen, noe den har klart med stil. Spillet er bedre på stort sett alle måter, kanskje med unntak av selve historien.

Gjett hvem?

Nå som folk ikke lenger husker verken Sovjetunionen eller muren, trenger nemlig spillutviklerne å finne nye slemminger. Med tanke på utviklingen det siste året kommer det derfor neppe som noen overraskelse at Nord-Korea er valgt som den store stygge ulven i dette spillet.

At en militær leder vil utslette det meste av verden med atombombe slår vel heller ikke nye rekorder innenfor kreativitet. Likevel blir historien ganske engasjerende etter hvert.

Spillkampanjen går uansett ut på at man skal kjempe seg gjennom femten nesten endeløse oppdrag satt i Nord-Korea i nær fremtid. Mye jobb og mye more.

Annonse


Lett og vanskelig

Et paradoks med dette spillet er nemlig at det er både lett og vanskelig på samme tid. Motstanderne i spillet er rimelig tøffe. Det krever stort sett ikke mer enn et velplassert skudd for at de tar knekken på deg.

Allikevel dukker de opp på samme sted hele tiden, slik at man ikke trenger mer enn et par forsøk for å klare de fleste hindringer. Når man også har muligheten til å lagre når som helst og hvor som helst har man store muligheter til å komme seg gjennom relativt greit

Her ser du skjermbilder av Ghost Recon 2 på Xbox

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Stor forbedring

Ghost Recon 2 ser en god del bedre ut enn forløperen. Detaljer fra jungelen, som planteliv og vann, ser helt eksepsjonelt ut. Eneste man kan pirke på er at animasjonen på motstandere som dør burde være hakket mer realistisk. Det ser ut til at de legger seg til å hvile når de har fått to kjappe i panna.

Lyden imponerer også, selv om den ikke er på like høyt nivå som grafikken. Det kunne blant annet vært kjekt med litt mer musikk for å sette stemning på spillet. Lydeffektene er imidlertid meget gode.

Suverent online

Kommer du deg raskt gjennom kampanjen i spillet er det bare å sette i gang med multiplayer-delen. Via Xbox Live får du tilgang til en rekke nye spillmodus som alene gjør spillet verdt pengene.

Ikke minst er det utrolig morsomt å spille kooperativt over nettet (denne fungerer også med flere spillere på samme maskin). Man har selvsagt muligheten til å spille deathmatch og capture the flag også, som stort sett alle Live-spill.

Noe av det som gjør spillet bra over nettet er at det er et utall muligheter til å skreddersy de forskjellige spillmodusene slik at man lager det perfekte spill for seg selv og sine med- og motspillere.

Flott i jula

Ghost Recon 2 byr på en rekke utfordringer og er et ypperlig spill for romjula, spesielt hvis krigføring og sniking gjennom jungel og nedkjørte områder er det du kicker på.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse