Logitech USB Headset

Annonse


Ring gratis med Logitech

Logitech USB HeadsetUtstyrsleverandøren Logitech og IP-telefoniselskapet Skype har nå inngått et gjensidig samarbeid om markedsføring.

Foruten gjensidig profilering på hverandres websider, inluderer avtalen også at PC-headsett fra Logitech vil inkludere 120 forhåndsbetalte minutter med SkypeOut – en tjeneste som lar deg ringe billig fra PCen din til fast- eller mobiltelefoner.

Skype-merking

De Logitech-produkter det gjelder vil få et merke som viser at produktet er Skype-sertifisert.

– Denne markedsføringsavtalen vil være fordelaktig både for Logitech og Skype i forsøkene med å få våre felles kunder til å se mulighetene med telekommunikasjon av høy kvalitet, senior vice president i Logitechs forretningsenhet Audio and Interactive Entertainment Bob Wick i en pressemelding.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse