Nokia batteri eksplosjon

Annonse


Nokia kjemper mot piratene

Nokia batteri eksplosjon
(Ill.: The Inquirer)
Nokia introduserer hologrammerking på sine nyeste batterier for at kundene lettere skal kunne skille originale batterier fra etterligninger. Flere har rapportert om falske batterier som har blitt altfor varme og har skadet både telefon og batterier.

– Våre kunders sikkerhet er svært viktig for oss, og vi tar nå ennå mer aggressive metoder i bruk for å bevisstgjøre kundene om farene knyttet til bruk av piratkopierte batterier og tredjeparts batterier med dårlig kvalitet, sier Razvan Olosu, Vice President of Mobile Enhancements, Multimedia, Nokia.

Nokia-hologram

Hologrammerket består av et holografisk bilde der de visuelle elementene består av Nokia Connecting Hands-symbolet, Nokia Original Enhancements-logoen, og en rekke prikker rundt sistnevnte logo. Hvert element er synlig fra en bestemt synsvinkel.

Merket inneholder også en autentisitetskode gjemt under et skrapefelt på merket. Denne 20-sifrede autentisitetskoden som er gjemt under skrapefeltet kan verifiseres enten online eller via SMS.

Alle nye batterier fra Nokia har denne merkingen, både de som følger med telefoner og tilbehør, samt de batteriene som selges separat. De som har kjøpt Nokia-telefoner den siste tiden bør allerede ha lagt merke til dette hologrammet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse